donderdag 27 mei 2010

Farm & Country Fair 2010: 25, 26 en 27 juni

Belevenisfestival
In het laatste weekend van juni 2010 vindt in Aalten de 15e editie van de Farm & Country Fair plaats. Het thema voor dit jaarlijkse zomerse evenement is 'Beleef het!' Beleef het buitenleven bij de vele stands en het echte landleven in de uitgebreide dierendorpen.
Maar liefst 350 unieke stands, het zeer bijzondere follybos met rariteiten, vier belevenisdorpen, doorlopend wervelende shows in vijf verschillende ringen, duizenden dieren en de pure akoestische muziek maken de Farm & Country Fair tot een waar belevenisfestival.

De Farm & Country Fair is dé etalage van het veelzijdige landleven. Al een aantal jaren winnen fairs in Nederland aan populariteit.
In Engeland kennen ze deze fairs als ‘countyshows’ , hier is het echte landleven te zien. De Farm & Country Fair in Aalten is zo’n echte Engelse 'countyshow' met duizenden dieren, doorlopend heel veel shows en wedstrijden. En natuurlijk bijzondere voeding en prachtige niet-alledaagse producten.

Het follybos bij Man Bijt Hond
Meteen naast de Fair ligt het unieke sprookjesbos met z'n gekke folly's, waaronder het zeer bijzondere follyrijk. Dit bos is alleen tijdens de Fair te bezichtigen. Op vrijdagavond 16 april was het follybos in het populaire televisieprogramma 'Man Bijt Hond' te zien. Klik hier om het programma te zien.!

Passie en liefde
In honderden mooie pagodes vindt u maar liefst 350 stands met daarin een zeer breed scala aan betaalbare hoogwaardige producten. De megagrote foodtent staat vol met smaakvolle natuurvoeding vaak rechtstreeks van de producent.

Op het ruime en sfeervolle terrein krijgen de stands nog echt de ruimte voor producten waar de passie en liefde van afstraalt.
U wordt meegenomen in een inspirerende wereld van cultuur, kunst, en het moderne buitenleven.

Extra vroegboekkorting tot 1 juni
Met een e-ticket hoeft u niet lang bij de kassa in de rij te staan.
Iedere volwassene ontvangt bij aankoop vóór 1 juni € 2,- korting op een ticket. U kunt meteen uw parkeerkaart meebestellen.
Na 1 juni besteld u uw kaarten met een korting van €1,-.

Creatieve sfeer
Het terrein ter grootte van 25 voetbalvelden heeft een bijzondere sfeer en is aangekleed met prachtige bloemwerken en vele geurende rozen. De Farm & Country Fair is gebaseerd op de bekende Engelse countyshows, waar voor ieders interesse iets bijzonders te vinden is.

Familie-evenement
Vele van de wervelende shows en demonstraties zijn speciaal voor de feestelijke 15e editie ontwikkeld. Deze worden getoond in een doorlopend programma in vijf verschillende ringen.
Kinderen gaan op belevenisavontuur in het kinderdorp waar alle activiteiten gratis zijn. Ook de rest van het terrein staat bol van kinderavonturen. De Farm & Country Fair is dan ook een echt familie-evenement.

Internationale belangstelling
In juni 2009 bezochten bijna 35.000 mensen de 14e Farm & Country Fair. Het is daarmee de best bezochte beurs in zijn soort. Deze Fair weet elk jaar landelijke en internationale belangstelling te trekken. Niet alleen uit de regio maar vanuit het hele land, het Duitse Ruhrgebied, België en Engeland weet men de Farm & Country Fair te vinden.

Het beursterrein ligt aan de weg Aalten- Dinxperlo. De route is goed aangegeven, er is ruime parkeergelegenheid naast de Fair

Openingstijden 2010:
Vrijdag 25 juni 11.00 - 22.00 uur
Zaterdag 26 juni 11.00 - 22.00 uur
Zondag 27 juni 10.00 - 18.00 uur

Toegang € 12,50, voor kinderen van 4 t/m 14 jaar € 5,- .
Voor kinderen t/m 3 jaar is de toegang gratis.

Website
http://www.countryfair.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten