donderdag 27 mei 2010

Tuinfair, 5 juni Sint Pancras


Beste tuinliefhebbers! update 24 mei 2010

De planten groeiden ook niet lekker door door al die koude, ze stonden een beetje zielig te bibberen in de potten...... Nu is al dat leed geleden, de planten groeien heerlijk door, vooral de eenjarige planten ontploffen gewoon! Je ziet wel dat de natuur wat achterloopt, het is allemaal wat later dan vorig jaar. De planten zijn er trouwens niet slechter van geworden, ik zie dat ze stevig en sterk zijn.

Nu is de mooiste tijd op de kwekerij. Heel veel keus. Elke dag begint er weer een andere plant te bloeien en als je goed kijkt, zìe je de planten groeien!

We gaan iets organiseren hier op het erf. Op 5 juni, van 11-16 uur, willen we een gezellige fair houden. Met brocante, planten en iets lekkers te eten en drinken. Er zal een terras zijn waar u even heerlijk kunt relaxen en koffie/thee met home-made appeltaart kunt gebruiken. (al vermaard in de familie!) Er zijn leuke spulletjes te koop in alle smaken. De sfeer zal zich richten op Huis en Tuin. Mooie sfeervolle artikelen, nieuw of gebruikt, frans, zelfgemaakt, creatief, dat zijn wel de sleutelwoorden.

Het zou heel leuk zijn als u de fair met een bezoekje komt vereren. Het zal lief en kleinschalig zijn, vooral met mensen die juist op de grote fairs niet te vinden zijn omdat het sta-geld daar zo hoog is. (hier is dat natuurlijk niet, we doen dit gewoon omdat we het leuk vinden!) Er is geen entree, u mag zo binnenwandelen.

Ik zou het geweldig vinden als er heel veel mensen even komen kijken! Mensen brengen de sfeer, dus we hebben u echt nodig. Kopen is niet nodig, komen wel!

We hopen op mooi weer en een heel gezellige dag! Dan gaan we er echt serieus over denken om dit elk jaar te doen. En dat zou zomaar uit kunnen groeien tot....:-) Plannen genoeg!

Dus zet het in de agenda: 5 juni (zaterdag) van 11-16 uur. We heten u van harte welkom!

Website
http://www.kwekerijmargriet.nl/

Met dank aan Anita van Scarborough fair die hier ook met een kraam staat!

2 opmerkingen:

 1. Ha dat red ik op het fietsje, ik ben daar laatst al eens geweest. Bij haar komt mijn mini lampetsetje vandaan. Ze verkoopt zelf al leuke spulletjes. Dus als de andere 2 dames (twaatjes diary) en (scarborough fair) er ook staan zal ik zeker met leuke dingen thuis komen.
  Groetjes Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Madelon deze reclame!!!Hardstikke bedankt.Tuurlijk mag je foto's gebruiken,alles voor de goede zaak!!Ben misschien een beetje laat met dit berichtje maar ik zit in een overvolle produtie van spulletjes voor de Fair!
  Groetjes en nogmaals bedankt voor de reclame!!
  Anita.

  BeantwoordenVerwijderen